• Quinoa
  Quinoa

  De verschillende soorten quinoa zijn allemaal met de grootste zorg behandeld. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van quinoa is de onze gewassen, ontdaan van onregelmatigheden en gesorteerd. 

  Met deze kwaliteit quinoa kan men daarom snel werken en vertrouwen op het mooiste wat de markt te bieden heeft. 

 • Rijst
  Rijst

  Rijst is er in vele soorten met elk hun eigenschappen en kwaliteit. Aspecten waar wij tot een mooi gamma zijn gekomen voor de gastronomie.

  Het zijn bij ons alleen de mooiste soorten die op de best mogelijke wijze door een producent zijn verwerkt.

 • Granen
  Granen

  Granen worden steeds meer toegepast in de huidige keukens. Ook gasten beginnen hier bekend mee te worden. Het is dan niet gek dat de vraag naar kwalitet granen en afgeleide daarvan toenemend is.

  De meeste granen hebben een licht bewerking ondergaan om toegepast te kunnen worden. Bij afgeleide producten zoals bulgur, speeelt de factor verwerking een nog grotere rol in het bepalen van de kwaliteit van het eindproduct. Mooi gebroken stukken van gelijke grootte, een feest om mee te werken. Uiteraard geldt dat ook voor de andere graanproducten uit ons assortiment.

Terug Fine Food
Proteïne producten

Hot zijn sommige proteïne producten omdat ze tot superfoods worden gerekend. Weer andere producten behoren tot een eeuwenoude traditie uit diverse streken van de wereld en zijn niet meer weg te denken in onze huidige eetgewoonte.

Voor de gastronomie zijn ze interessant in gebruik vanwege de structuur, de eigenschappen of de specifieke smaak. Door de beweging dat vlees en vis een steeds kleiner onderdeel gaat uitmaken van de samenstelling van hetgeen wat er bij de gast op bord ligt, zijn proteîne producten steeds meer in trek. Zij kunnen qua voedingswaarde deels vlees en vis vervangen en dragen zodoende bij aan een gezonder en bewuster dieet.

Uiteraard is er voor een chef niets fijner dan met met professionele kwaliteit te werken zodat het niveau van consumentenkwaliteit wordt ontstegen.